Haubro Idrætsforening får støtte til køb af nye gymnastikredskaber

Med støtte fra DIF og DGI’s foreningspulje, Sparekassen Danmark Fonden Himmerland og Vesthimmerlands Kommune kan Haubro Idrætsforening nu sætte gang i børnegymnastik

Haubro Idrætsforening i landsbyen Haubro mellem Aars og Farsø har fået støtte fra DIF og DGI’s foreningspulje, Sparekassen Danmark Fonden Himmerland og Vesthimmerlands Kommune. Med bevillingen kan Haubro Idrætsforening se frem til at komme i gang med gymnastik igen efter sommerferien.

Vinni Faber Rasmussen, formand i Haubro Idrætsforening, ser frem til at kunne tilbyde spritnye gymnastikredskaber til foreningens medlemmer: ”Vi forventer, at vi nu fremadrettet har sikret os faciliteterne og redskaberne, så gymnastikken består i foreningen.”

I Haubro Idrætsforening glæder formanden og de cirka 15 gymnastikinstruktører sig over at kunne komme i gang med gymnastikken.

”Vi er stolte over at kunne tilbyde gymnastik for alle aldersgrupper i Haubro og håber på nye medlemmer i den kommende sæson.”

Haubro Idrætsforening ønsker at støtte op om visionen om at få flest mulige til at bevæge sig og skabe fællesskab. Alle nye medlemmer får to gratis prøvegange, og gymnastikholdene kan findes på foreningens hjemmeside haubroif.dk

”Alle er velkommen til at komme og prøve de nye gymnastikredskaber – også selvom man bor udenfor landsbyens byskilte, da vi er en åben forening for alle.”

På billedet ses Kim Nyby, der er afdelingsdirektør i sparekassens afdeling i Aars, overrækker en check fra Sparekassen Danmark Fonden Himmerland til Trine Korneliussen fra Haubro Idrætsforening