Svømmecenter Vesthimmerland

Sidste fredag var der rejsegilde på Svømmecenter Vesthimmerland i Aars

Svømmecentret skal åbne i 2024 og kommer til at slå dørene op til topmoderne faciliteter, blandt andet 50-meters bassin, varmtvandsbassin og sauna, til glæde for folkesundheden for borgere i alle aldre 🏊‍♀️

Det store 50-meters bassin giver unikke muligheder for at være vært for svømmestævner i fremtiden 🏆

Rejsegildet bød på taler fra borgmester Per Bach Laursen og formand for kultur- og fritidsudvalget Per Nyborg samt naturligvis hotdogs til de fremmødte – heriblandt svømmere, håndværkere, politikere og repræsentanter fra de fonde, der har været med til at finansiere projektet 🌭🔨

Sparekassen Danmark Fonden Himmerland har støttet byggeriet med 13 millioner 💰

Solen skinnede fra en skyfri himmel til rejsegildet, så det var svært ikke at drømme om den dag, der kommer vand i bassinet 🌞🌊