Aars Gymnastikforening

Vi hopper og springer.

Eller det gør de i hvert fald hos Aars Gymnastikforening. De har nemlig fået en donation fra Sparekassen Danmark Fonden Himmerland 💰

Pengene har foreningen brugt til en ny stortrampolin 🦘

Trampolinen var for nyligt i brug til den årlige gymnastikopvisning i Idrætscenter Østermarken 🤸

Den nye trampolin lever op til kravene fra Danmarksmesterskaberne og giver dermed foreningen mulighed for at afholde stævner 🏆

Det er en stor fordel for foreningen, at springerne nu kan træne på den samme type trampoliner, som de skal konkurrere på til Danmarksmesterskaberne. Ni springere fra Aars Gymnastikforening skal deltage ved årets Danmarksmesterskaber, og foreningen håber naturligvis på guld igen i år 🥇

Her havde Jannik Skammeritz Larsen, der er privatkunderådgiver i Sparekassen Danmarks afdeling i Aars, fornøjelsen at overrække donationen til Louise Andersen og Stine Dyrman, der er instruktører i stortrampolin samt Ann Myrup Sanderson, der er formand for foreningen 🤝